Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Éhesférfi

Gyors életek - gyors ételek.. Mire éhes egy férfi? Szexre, pénzre, hírnévre, sikerre, hírekre? Netán egy jó vacsorára? Akkor csapjunk bele a közepébe..

Címkék

allergia (1) autó (1) baj (1) barack (1) bejgli (1) beteg (1) blog (4) bor (2) budapest (2) büfé (1) csirke (2) desszert (1) dugó (1) ebéd (1) éhes (7) élet (2) ember (1) enni (1) este (1) étel (2) étterem (1) evés (1) fakanál (1) férfi (9) fiú (1) fotó (1) fotók (1) főz (2) főzés (4) funny (1) gyógyszer (1) gyorsétel (1) gyümölcs (1) hambi (1) hamburger (2) hellókarácsony (2) hús (1) inni (1) ital (1) kaja (5) karácsony (2) kép (1) kínai (1) kőbánya (1) konyha (2) kutya (2) lány (5) magyar (2) meki (2) méz (1) mit (1) nasi (1) (4) nyár (1) occó (1) onlineturi (1) orr (1) ország (2) orvos (1) orvosok (1) pest (1) pici (1) reggeli (2) resale (1) rizs (1) ruhacsere (1) sex (3) sör (2) süt (2) sütés (5) süti (1) szem (1) szex (6) szomjas (1) tejbegríz (1) természet (1) tojás (1) vacsi (1) vacsora (1) vasal (1) vendég (1) vicces (1) víz (1) Címkefelhő

Friss topikok

Mennyei csirkecombok

mindenolyanzavaros 2008.12.09. 10:07

Középhaladó éheseknek itt egy olyan főétel, mellyel biztos befutó leszel vendégeidnél.

Ami nélkül ne kezdj neki:

- 8 db csirke felsőcomb

- majoranna, só, bors

- 4 teáskanál méz

- 3 csepp citromlé /balzsamecet/

- 2 evőkanál olivaolaj

-1 dl víz

Amint előveszed a combokat, észre fogod venni, hogy bizony ebben csont van. Azt tudnod kell, hogy azért nem mellből csináljuk, mert az kiszárad, a comb viszont szaftos, puha marad, amilyennek mindenki szereti. Tehát fogjuk a husikat és ügyesen kicsontozzuk. Az első kettőnél ez még nehezen fog menni, de ne add fel, belejössz hamar. Ha készen van, tedd a combokat egy magasabb falú edénybe, de ne túl nagyba, akkora legyen, hogy pont beleférjen. Mehet rá a só, bors, majoranna, csurgassuk rá a mézt és a citromlevet, akinek van otthon kevés balzsamecetet is tehet rá. Meglocsoljuk az olivaolajjal és a vízzel, összeforgatjuk és letakarva a hűtőbe tesszük.

Most jön a varázslat! A SÜTÉS.. Vasalni fogjuk a pipit.

Teflonserpenyőben kevés olajat hevítünk, és a pácból kivett húsokat belehelyezzük. Kissé sisteregni fog, meg csapkodni, ha van fedő tegyük rá. Nos, most jön, ami még nem volt!

Előveszünk egy, a serpenyőnél 1-el kissebb méretű lábast, és rátesszük a csibékre, majd elkezdjük lefelé nyomni őket! Ezzel garantáljuk, hogy mindenképpen átsül, valamint a húsnedvek, mellyek kifolynak a nyomás által, isteni ízt kölcsönöznek étkünknek. Ha elfárad a kezed, akkor tégy valami súlyt a fazékba. Ha megpirult fordítsd meg, és ismételd meg a folyamatot.

Tipp: Ha van asztali grilled, akkor abban csináld!

Amit én még készítek mellé: 2 db nagyobb almából vágok 8 szeletet, serpenyőben vajat hevítek, beledobom az almát, meglocsolom mézzel és citrommal. Egyszer-kétszer megforgatom, és kész is.

Főzhetünk mellé rizst is, egy kicsit megvariálva keverjünk bele pörkölt, aprított mandulát.

Tálalás: Egy kupac rizs, rá az almaszelet, majd az egészre a vasalt csirkénk.

 

Jó étvágyat!

Címkék: blog csirke férfi szex sex kutya lány étel karácsony este főzés méz vendég rizs sütés mit éhes hellókarácsony vasal

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ehesferfi.blog.hu/api/trackback/id/tr63812709

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása