Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Éhesférfi

Gyors életek - gyors ételek.. Mire éhes egy férfi? Szexre, pénzre, hírnévre, sikerre, hírekre? Netán egy jó vacsorára? Akkor csapjunk bele a közepébe..

Címkék

allergia (1) autó (1) baj (1) barack (1) bejgli (1) beteg (1) blog (4) bor (2) budapest (2) büfé (1) csirke (2) desszert (1) dugó (1) ebéd (1) éhes (7) élet (2) ember (1) enni (1) este (1) étel (2) étterem (1) evés (1) fakanál (1) férfi (9) fiú (1) fotó (1) fotók (1) főz (2) főzés (4) funny (1) gyógyszer (1) gyorsétel (1) gyümölcs (1) hambi (1) hamburger (2) hellókarácsony (2) hús (1) inni (1) ital (1) kaja (5) karácsony (2) kép (1) kínai (1) kőbánya (1) konyha (2) kutya (2) lány (5) magyar (2) meki (2) méz (1) mit (1) nasi (1) (4) nyár (1) occó (1) onlineturi (1) orr (1) ország (2) orvos (1) orvosok (1) pest (1) pici (1) reggeli (2) resale (1) rizs (1) ruhacsere (1) sex (3) sör (2) süt (2) sütés (5) süti (1) szem (1) szex (6) szomjas (1) tejbegríz (1) természet (1) tojás (1) vacsi (1) vacsora (1) vasal (1) vendég (1) vicces (1) víz (1) Címkefelhő

Friss topikok

Kínai büfék éjszakája

mindenolyanzavaros 2009.11.04. 18:10

A nagysikerű Múzeumok Éjszakája, a Reklámzabálók Éjszakája, a Mozifanatikusok Éjszakája, a Sírásók éjszakája, a Torkos Csütörtök és a Kéknadrágosok Hétfője után itt van a várva várt vadonat új ÜNNEPNAP - A KÍNAI BÜFÉK ÉJSZAKÁJA!!!

Hogy ez vicc-e vagy sem, azt döntse el mindenki sajátmaga, mindenesetre, biztos nagy business megszervezni. Hogy mi benne a ráció? Hát ki nem szeretné a "pici, occo" menüjét egy nap egy évben még kedvezményesebben elfogyasztani. Pláne hasonszőrű édes-savanyú kedvelő vidám emberek társaságában..

Mindenesetre elgondolkodtató, hogy az utca éhes embere saját hazájában nehezen talál egy "magyaros" jellegű étkezdét, ahol viszonylag kedvező áron ehet egy viszonylag ehető étket. A gyroskorszakot felváltotta a kínai menü érája, és ez őszintén sajnálatra méltó, természetesen nem megbántva hazánk kínai populációját.

Miközben szinte nap, mint nap elhangzik a szánkból, hogy együnk kínait, együnk hambit, együnk gyroszt, hová tünt a paprikáskrumpli, a krumplistészta, a gulyás, a zóna pöri főzelékkel???

Történetesen Angliában, azonbelül is Londonban vannak a világ legjobb és legdrágább éttermei, emelett azt is tudjuk, hogy az angol konyha nem túl közkedvelt, tehát ezek a top éttermek, pubok, büfék, mind-mind nemzetközi konyhát képviselnek.

De a magyar konyha jó, és szeretjük mi is, a külföldiek is. Nincs magyar konyha Magyarországon, ugyanúgy, ahogy igazi magyar népzene sincs. Illetve van, de hol? Hová vigyem azt akinek meg szeretném mutatni Magyarországot? Oda, ahol vajhal van roston? Vagy ahol Bransinot kínálnak egészben kókusztejben? Esetleg oda, ahol Gulyáslevest adnak "átgondolva"? Nem, marad az otthon, marad a vidék, ahol még lehet találni házias ételeket, még ha lefagyasztva is..

Visszatérve a kínai menühöz. Van 360-ért is, de az átlag 550-ért adja, persze jobb helyen 700 is lehet. De mi is az a menü kínai barátainknál? Nem más mint pici rizs, pici hús..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ha valaki mellétrafál és a vitrinben mutogatva kér egy sült tésztát, szezámos csirkével, szépen kifizeti a 1000 Ft körüli összeget, plussz az ital. 1250.

Szóval mindenképpen kell szervezni egy Kínai Büfék éjszkáját, hogy az magyar emberek igen is jobban megismerjék hazájuk új ízeit, gyermekeikenek átagyák tapasztalataikat az illatos omlós csirke olajban tocsogó csodálatos ízvilágáról, és hogy a wok nem más mint a magyar földpuhító tárcsa konyhai változata!

 

Címkék: magyar kaja férfi konyha szex kutya evés ország étterem enni ember kínai büfé ebéd pici éhes inni occó

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ehesferfi.blog.hu/api/trackback/id/tr501500573

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása